Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Proteinpannkakor och Frill

Pannkakor, glass, pannkakor, glass och ännu mera pannkakor och glass. I söndags under vår lediga dag bestämde vi oss för att ta en promenad till Maxi Lindhagen för att kika runt lite och köpa en hel del godsaker. Vi kunde inte köpa allt för mycket, eftersom att det skulle bli ganska tungt att bära hem allt. Bland alla våra saker vi köpte var proteinpannkakor från star nutrition och glassen Frill det bästa, enligt mig.

Proteinpannkakorna är en bland de bättre proteinpannkakorna och jag kan verkligen rekommendera dem. Ett tips är att handla dem i en Ica Maxi- butik, eftersom att en påse kostar 135 kr och på andra ställen kan de kosta närmare 200 kr.

Nåväl, fortsätt att bläddra nedåt för att ta del av proteinpannkakorna som jag lagade efter söndagens inköp.

På pannkakorna hade jag blåbär, quinoapuffar, riven kokos, jordnötssmör och Frill the Frozen Smoothie på. Det är en smoothieglass innehållande bär, grönsaker och frukt. Konsistensen är väldigt krämig och därför passar den även perfekt att göra smoothie på.
Jag formade iaf glassen till små kulor med min melonsked, som ni kan se.

Visst ser det gott ut? Det bästa med pannkaksrätten är att det går på nolltid att göra, och vem gillar inte det? Jag älskar snabba, goda och fina rätter. Två skopor av pannkaksmixen, vatten, kanel och vaniljpulver, därefter är det bara att vispa smeten och grädda. Yummy in my tummy!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer