Shopping Cart

Proteinbröd

Idag var det dags att testa ett nytt recept på proteinbröd. Ett recept med bara fyra ingredienser. Nice, tänkte jag medan jag läste receptet som löd:

Ingredienser:
1 banan
1 ägg
200 gram kvarg
1 dl frysta hallon

Beskrivning:
Börja med att mosa bananen, knäck därefter ett ägg och blanda. Tillsätt sedan kvargen och till sist de frysta hallonen. Blanda ingredienserna och häll sedan över smeten på en plåt, in i ugnen på 200 grader i ca 15- 20 minuter.

Tydligen skulle det bli något slags bröd. Mitt resultat blev någon typ av ugnspannkaka, haha. FAIL! Jag ska testa att göra receptet igen, men i en ugnsform så att den kanske blir mer tjockare. Vi får se.

Hoppas det går bättre för er med detta ”proteinbröd”. Good luck!

20140720-173145-63105497.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer