Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Multi Greens Juice

Jag är inte kaxig när det kommer till olika gröna pulver som vetegräs, spirulina, chlorella etc. Jag tycker det smakar hemskt och är inte så "hardcore" som vissa andra som kan ta en shot med det. Jag önskar att jag bara kunde det då det är väldigt näringsrikt.

I och med att jag inte är ett fan av smaken till grönt pulver har jag väldigt mycket sådant hemma som jag inte förbrukar. Det bara ligger där i ett skåp. MEN nu ska jag ändra på det.

Idag gjorde jag en otroligt god juice på Multi greens. Det är redan en favorit och jag längtar redan till imorgon då det blir en sådan till frukost. Vill du också testa detta recept? Fortsätt läs nedan.

ingredienser_green_drinkgreen_drink_beijer

Ingredienser:
2 dl vatten
1 pressad lime
6 myntablad
1 kiwi
1/2 banan
1 msk Multi greens (vilket grönt du vill)
Ingefära så mycket du vill ha det
Självklart kan du även tillsätta en avokado för mer mättnad

Blanda alla ingredienser i en mixer, och poff så har du en otroligt god och fräsch juice 🙂

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer