Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Morgonpasset med Workout Routine

Tänkte precis skriva "God morgon" bara för att jag tog denna bild väldigt tidigt imorse. Sedan har jag bara suttit och jobbat och då rinner tiden förbi. Jag inser ju att klockan faktiskt är 13 om 4 minuter.

Imorse hoppade jag upp ur sängen runt 05:10. Tog en dusch, drack morgonkaffet och tog en banan och åkte sedan till Studio Levels för att hålla i Boot campens första pass. Passets fokus låg på ben/rumpövningar samt magövningar och på torsdag blir det fokus på pulsen och flåset. Alla som var på plats kämpade på riktigt bra och jag blev nästan lite avundsjuk att deras träning snart var klar för dagen när typ dagen inte ens börjat för många.

Själv har jag min träning kvar och får se när den blir, men först ska jag ut på en PW för att rensa hjärnan lite. Det här med att vara egenföretagare är superkul, men mindre kul att förstå sig på allt admin. Jag lär mig nya saker hela tiden, men så småningom ska jag se till att få hjälp med det. Det är bättre att fokusera på saker och ting som man är bra på, eller hur?!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer