Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Morgonens träningsevent

Imorse ringde klockan liiiiiiite senare än vanligt, ja, 10-15 minuter senare vilket betyder att jag gick upp runt 05:20. Då hade jag en timme på mig att äta lite frukost, dricka mitt kaffe och göra mig iordning innan det var dags för ett härligt cirkelträningspass för Marie på Studio Levels.

Marie som ni ser ovan och Best of You hade bjudit in några bloggare för ett träningsevent denna fredagsmorgon. Älskar event som innehåller träning. Det är verkligen så kul! Då min träningsvecka inte varit den bästa passade det här väldigt bra. Extra kul var det att träffa alla härliga tjejer som var med också.

Här nedan bjuder jag på ett bildregn från morgonens träningspass. Alla bilderna i detta inlägg är tagna av Janis Saulis.

Passet var som sagt ett cirkelträningspass och innehöll en mängd olika övningar för hela kroppen, blandat med puls och styrka. Här ovan ser ni Clara som utför en magövning med pilatesbollen.

Själv körde jag på med olika magövningar jag med, och även Felicia som ni ser precis här nedan.

Moa som jag träffar en gång i veckan nu pga alla event körde på med en magövning hon med. Väldigt mycket magövningsbilder va? Det kanske var där vi såg som bäst ut 😉

När passet började närma sitt slut fick vi gå ihop två och två för att köra tre olika övningar med puls och slag. Det var hur kul som helst och väldigt skönt att ta ut det sista!

Tack Marie, Best of You och alla sköna tjejer för denna fredagsmorgon!
Fredagen kunde inte ha startat bättre!
Tack! <3

 

 

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer