Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Min HIIT-Nyårsträning med Sportamore

Så var det Nyårsafton 2017. Vid den här tiden brukar jag redan vara klar med min årsresumé och inlägg om målsättning och tipsa på hur en ska hålla sina mål under det nya året. I år ser det inte ut så. Nä, i år har jag helt enkelt inte hunnit skriva ner allting som hänt, men jag kan lova er att jag är mer än nöjd med mitt 2017, jag har bockat av en del av mina mål och vilken fantastisk avslutning jag har haft på året. 

Idag vid 08:20 befann jag mig på Studio Levels med Katarina och Beatrice för att fixa iordning inför Nyårsträningen med Sportamore och de här grymma deltagarna som ni ser på bilden nedan. Nike hade sponsrat med linnen och deras otroligt sköna Nike Free training 7 skor. Alla var så kittade för att köra till max. Det stod HIIT på träningschemat och det betyder alltså att vi körde högintensiv intervallträning. Jisses, vad grymma ALLA var. Ta del av bildregnet nedan.

Här ovan kan ni se om ni har bra syn hur passet såg ut. Jag kan göra en närmare beskrivning på den i senare inlägg så ni också kan köra passet.

TACK TACK TACK alla ni som kom idag på träningen och tack bästa Sportamore och Nike. Ni är bäst! Till er som vill fortsätta träna med mig och till er som inte var på plats igår och vill starta året i träningens tecken. In här för att anmäla er till årets första bootcamp som startar 9 januari. 

Nu ska jag fira sista dagen på 2017 och fira in 2018. En sak till, bilderna blir dåliga och gråa när jag publicerar mitt inlägg. Vet inte varför, men snart behöver ni inte oroa er om det och inte jag heller. Jag byter bloggportal 2018 och jag är så PEPP!

TACK 2017, vilket bra år det har varit! 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer