Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Meatfree Monday Linsbiffar

Idag är det måndag och då finns det något som heter Meatfree Monday. Det kan väl vara lite kul att äta vegetariskt då om man inte alltid annars gör det. Jag äter inte alltid vegetariskt, men till stor del blir det väldigt mycket ut av det. Jag äter fortfarande fisk när jag känner för det. Om jag säger så här, jag äter allt jag vill äta och just nu är det mycket vegetarisk mat.

För ett tag sedan åt jag dessa fantastiskt goda linsbiffar. Tycker därför att det passar väldigt bra att bjuda er på receptet till dem. Förhoppningsvis gillar ni dem lika mycket som jag gör.

Ingredienser:
3 dl små linser (stod så på förpackningen)
1 liten rödlök
1 klyfta vitlök

Kryddor efter smak:
Chipotle
Spiskummin
Färsk koriander

Beskrivning:
Börja med att koka linserna. Beräkna 3 dl vatten per 1 dl linser och koka dem i 15-20 minuter.
Hacka rödlöken och vitlöken för att sedan blanda ihop alla ingredienser samman. Forma sedan till små biffar och stek ett par minuter på vardera sida tills de får en fin färg.

Lycka till med matlagningen!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer