Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Mat och Marginaler

marochmarginaler matochmarginaler_Har du lyssnat på Mat och Marginaler?

Jag lyssnar aldrig på poddar, har inte funnit intresset av det, MEN den här podden är fantastisk. Jag är ju en torsk när det kommer till näringslära. Att få lyssna på två sjukt kompetenta kvinnor (Jill Holmström och Anki Sundin) som diskuterar frågor kring aktuella ämnen som kost, livsmedel, träning etc är underbart. Samtidigt som det är väldigt lärorikt är det mycket underhållande också då jag gillar deras ironi som kommer fram titt som tätt.

Det senaste avsnittet jag lyssnade på handlade om "supermat", sojaprodukter etc. SUPERBRA avsnitt! (Självklart åt jag sojabönpasta medan jag lyssnade). Jag fann avsnittet otroligt intressant då jag jobbat på en hälsokedja och ska göra det under sommaren också. Ska bli spännande att diskutera livsmedel med mina kunder...

Hur som, om du inte lyssnat på Mat och Marginaler bör du göra det. Fantastiska bra avsnitt om sådant som rör dig som är intresserade av näringslära och träning. Till exempel, tar de upp gluten, laktos, sötningsmedel, aminosyror, kosttillskott, u name it. Alla de ämnen där en hets finns, inte sant? 😉

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer