Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Må bra -pannkakor till efterätt

Pannkakor till efterrätt

Pannkakor, pannkakor och pannkakor. Det är så otroligt gott, men under de senaste veckorna har suget för pannkakor inte varit där. I alla fall inte på morgonen. Till frukost vill jag bara ha bröd...ja men typ så är det faktiskt.

MEN, idag efter min lunch kände jag att det var något som fattades. Det som fattades var ett gäng goda pannkakor med jordgubbar till.

Så vad gör jag inte? Jo, jag började göra iordning en pannkakssmet och stekte ett par pannkakor efter lunchen. Det är inte alltid jag har tid eller ork till det, men antagligen räckte inte lunchen jag åt innan och kroppen (bebis) ville ha mer, hehe.

Jag säger bara en sak WOW WOW WOW! Vilka goda pannkakor det blev. Vet inte om det berodde på att jag ändrade lite i receptet eller om det var ett tag sedan jag åt pannkakor. Något av det var det iaf! För övrigt är pannkakorna precis som vanligt- glutenfria och mjölkfria!

Visst ser de fluffiga och goda ut? Jag är verkligen så stolt över min efterrätt.

Man kanske inte kan äta måbra-pannkakor varje dag efter lunchen, men om man har möjlighet, vill må bra och njuta kan man äta dessa pannkakor när som helst, tycker jag!Blir ni inte lite sugna på pannkakor när ni ser bilderna?

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer