Återigen måste jag hylla denna goda frukost. Det här är en bland mina favoriter när jag har sovmorgon och kan njuta av en längre frukost. Idag började jag jobba vid tio vilket just resulterade till en längre frukost.
Jag gjorde iordning min egna musli utan massa sötningstjafs som honung, agavesirap etc. Denna slags granola/müsli är fantastiskt god och enkel att tillaga med. Fortsätt att läs om du också vill göra denna frukost.
Ingredienser:
1 dl fiberhavregryn
1 dl riven kokos
1 msk krossad linfrön
1 ägg
lite cashewnötter och solrosfrön
Kanel
Kardemumma
Topping:
Naturella kokoschips, äpple och hallon
Blanda alla torra ingredienser i en skål och tillsätt sedan ägget och rör om. Därefter lägger du i müslin i en stekpanna med en klick kokosolja, och stek på låg värme (jag brukar även steka äpplena).
Tadaaaa, klart!