Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Lördagsmiddag Fish Tacos

LÖRDAGSMIDDAG MED FISH TACOS

När det är lördag är det väldigt viktigt för mig att äta något mer lyxigt. Ja, alltså lyxigare än bara torsk och potatis eller tofugryta. Så i lördags efter jobbet hoppade jag av vid Liljeholmen för att handla ingredienser till Fish Tacos. Jag tänkte att det här kommer Mathias älska, eller jag tror att jag var mer exalterad än vad han var.

Hur lätt och hur gott var det inte med Fish Tacos? Och varför har jag aldrig ätit detta tidigare? (kan ju bero på att jag bara ätit plantbaserad en längre tid innan). Det var FANTASTISKT GOTT!

De tillbehör jag hade var picklad rödlök, majs, tomat, guacamole och en mangosalsa på mango, chili, lime, koriander och salladslök. Till detta hade jag även köpt små tortillabröd gjorda på majs och de sötaste "salladsskålarna" som var väldigt goda och jag kan rekommendera dem starkt! Hade även en sötpotatis hemma som jag skar upp och hade i ugnen.

Hur gjorde jag fisken? Kan ju säga att det var den som tog längst tid. Jag började med att tina ca 400 gram torsk. När den var upptinad skar jag den i kuber, rullade kuberna i bovetemjöl, sen i ett ägg och sist i panko, och därefter stekte jag dem i rapsolja. Inte svårt alls utan bara att det momentet tar längst tid typ.

Om man inte gillar fisk så kan man ha tofu eller halloumi istället. Tror att det skulle smaka otroligt gott det med. Testa och se, och hoppas att ni gillar detta middagstips!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer