Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Frukost och recept på en enkel müsli

Lördagsmorgon och självklart vaknade jag tidigt. Jag har ändå inget emot det när jag ändå är själv. Istället för att sova fixar jag lite hemma, gör iordning frukost, tittar igenom plugg, städar och så. I morse när jag skulle göra iordning kaffe tappade jag min favoritkopp och den gick självklart sönder. Jag tror det betyder att jag ska sluta med kaffe nu. Som jag sa tidigare, måste jag hitta en dag som passar då jag slutar. Får ju så hemskt ont i huvudet under första dagen utan koffein, och hur sjukt är inte det?

Egentligen, kaffe är inte supergott. Det är bara en vana som jag har att jag måste dricka det på morgonen, men jag dricker ändå aldrig upp min kopp. Kaffe är gott till bullar eller till en god smörgås, men annars kan det faktiskt va'. Det låter som jag är redo att sluta.

Nog om kaffe. Du kanske vill veta vad som fanns i den goda frukostskålen?
Det var väldigt simpelt. Jag hade havregurt i och så stekte jag havregryn tillsammans med olika frön, riven kokos, äppelbitar och en äggvita som hjälpte till att binda ihop allt så det blev som en müsli typ. Innan jag stekte allt lade jag såklart alla ingredienser i en skål för att blanda samman dem och tillsatte även äpple och kanel. Toppade sedan med banan och färska jordgubbar, mums!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer