Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Lansering av The Healthy Box by Pischa

Den här veckan kunde inte ha startat på ett bättre sätt trots att jag sov riktigt dåligt mellan söndagen och måndagen. Måndagsmorgonen började med en fantastisk start på Clarion Hotell Skanstull uppe på deras Element Spa för ett härligt träningspass i samband med lanseringen av The Healthy Box by Pischa.

När jag kom in till omklädningsrummet möttes jag av en bag med mitt namn på. I bagen låg ett träningsset från Björn Borg som skulle användas under morgonen. Jag bytte om och gick sedan ut till de andra som redan var på plats.

Frukostbordet var dukat med fint porslin, blommor och The Healthy Box såklart. Frukosten fick vänta till efter träningspasset såklart.

När alla var på plats var det dags för träningspasset. Jag älskar träning och tycker det är så kul att få träna för andra. Jag njuter av att bara gå in i mig själv och inte ha något ansvar över själva träningspasset. Passet bestod av en uppvärmning i form av flås och några parövningar innan vi satte igång med Pischas workout.

"Den hatfulla 8:an" som bestod av:
8 armhävningar
8 situps
8 air squats
8 rodd
8 raka marklyft
8 Knäböj till press
8 pressar
8 burpees
Vi körde varv efter verv under 20 min+ typ. En riktig genomkörare!

Efter träningspasset var det dags för frukosten. Det serverades havregurt, müsli, bär, smörgåsar och ett stort fruktfat. Det var verkligen gott och så trevligt att sitta och prata med de andra. Jag hade inte alls tänkt att stanna så länge som jag gjorde. Om jag inte hade haft en tid att passa hade jag stannat längre.

The Healthy Box by Pischa.

Lanseringen av The Healthy Box by Pischa var den bästa starten på denna vecka, och boxen var en riktigt bra box. Det kändes att det var en träningsmänniska som låg bakom den 😉

Boxen innehöll bland annat magnesium, alco gel, Nocco, snacks från Smiling, Get Raw och mycket mer.


Tack The Healthy Box och Pischa för en fantastisk morgon.
Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer