Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Instagram

Sociala medier, något jag alltid varit fascinerad av och kommer alltid vara. Det är så häftigt att just DU kan bestämma hur du ska framstå genom vad du publicerar på de olika plattformarna som Facebook, Twitter, bloggar etc.

Just nu tänker jag, Instagram. En bland mina favoriter då jag älskar bilder. Däremot handlar det inte bara om att publicera bilder. Många som är framgångrika på Instgram vet exakt vad de lägger ut och när. Inte mycket som går åt slumpen där inte.

Vad bör ett bra instagramkonto innehålla? Det beror väl på från person till person. Jag tycker antingen att man ska ha ett slags tema på sin instagram för att användarna lätt ska kunna känna igen sig, och ha rätt förväntningar till vad som kommer publiceras. Som en vän till mig publicerar endast inredning & detaljer på ett mycket proffsigt och snyggt sätt. Det blir att jag nästan längtar till att hon ska publicera något nytt.

Om man däremot inte känner för att ha ett tema kan man iaf ha en liten strategi bakom sitt användande. Det kan vara en strategi på vilket klockslag du publicerar dina bilder, eftersom att under vissa tider på dygnet får man faktiskt mer likes än andra tider.

Sedan tycker jag att man kan återkomma till vissa liknande teman/bilder. Exempelvis som att lägga ut en "selfie" varje onsdag eller alltid en träningsbild varje måndagskväll. Ni förstår hur jag menar va? Det är bara att testa sig fram.

Vad är det mina följare gillar mest? Receptbilder? Träningsbilder? Naturbilder? Selfie-bilder?
När du fått fram lite statistik på vad som är populärast är det bara att köra igång.

Lek och testa dig fram!

Till sist, kvalitén på bilderna är superviktigt OCH du får absolut inte glömma att hashtagga det mest relevanta från bilden du publicerar. Du behöver inte hastagga en semesterbild med #jag #ska #snart #till #Spanien. Utan kör på #Spain #Vacation eller samma ord på svenska.

1376585_10153320619245214_1285969222_n

En sak till, alla kan inte gilla allt och alla. Vi har olika intressen och åsikter därför får du inte ta illa upp om någon "unfollow" dig på din väg när du testar dig fram.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer