Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

If You Have Nothing to Say, Say Nothing

Jag har alltid imponerats av människor med kunskap. Personer som bär på en kunskap och kan diskutera från den och från dess erfarenhet på ett ö d m j u k t sätt. En person som pratar när den har något att säga vinner mycket i mina ögon. Jag får en större respekt då jag vet att personen i sig aldrig pratar om den inte har något att säga, och då menar jag att personen inte yttrar sig i onödan för att få exempelvis bekräftelse. Bekräftelse kommer oftast automatiskt när du vet vad du pratar om, och inte när du söker efter den.

 

Här nedan kan du se ett exempel på hur det kan gå, twaddle tendency.
Såååå, If You Have Nothing to Say, Say Nothing.

https://www.youtube.com/watch?v=ZABeQ5vkpXM

Som ni märker är mina topics från en bok jag läser "The Art of Thinking Clearly". Boken tar inte upp något revolutionerande utan uppmärksammar egentligen medvetenhet. Som titeln på boken säger, konsten att tänka klart, vilket du gör ju mer medveten du blir i livets många situationer.

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer