Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Hur äter du?

11037626_725312270920843_5565460444289289334_nHur tänker du när du äter under dagen? Tillagar du det som är lätt att laga, räknar du kalorier eller är det så att du tänker på livsmedlets näringsinnehåll?

Jag tänker mest på näringen, och har blivit väldigt duktig på det. Duktig och duktig, jag föredrar och tycker bättre om mat än om choklad. Choklad, vad innehåller det? Mest energi och inte så mycket näring va?

Hur tänker du när du ska täcka upp ditt kaloriintag? Energi eller näring?
För mig är kolhydrater, fett och protein det viktigaste och självklart en massa frukt och grönt. Hellre mat med bra näring än sötsaker, bars och andra livsmedel som består för mestadels av energi. Jag har ju blivit utsatt för järn och b12-brist ett flertal gånger och förra året var det sista gången för min del. Då bestämde jag mig för att verkligen sköta kosten, och efter det har jag mått riktigt bra.

Ibland behöver man tänka över hur ens kostvanor ser ut. Vanor är ju oftast väldigt svåra att bryta, men om det blir bättre är det värt det.

 

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer