Shopping Cart

Homemade nachos

homemade_nachos

 

I går blev det fredagsmys med hemmagjorda nachos och guacamole. Så gott!
Ni måste testa, så lätt och enkelt!

Ingredienser:
2 dl majsmjöl
1 1/2 dl vatten
Örtsalt/salt att toppa med

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda majsmjöl med vatten och häll sedan ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Försök att få det till en tunt lager. Därefter häller du salt eller örtsalt beroende på hur du vill att chipsen ska smaka.
Sedan är det bara skjuts in i ugnen. Ta ut plåten efter 10 minuter och skär ut trianglar med en kniv och ställ in plåten igen. Låt chipsen gräddas i ca 15 -20 minuter, men ta ut plåten då och då för att vända på chipsen så att de blir jämnt tillagda.

Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer