God morgon!
Vaknade till ett trevligt besked i morse. Tröttheten försvann på momangen, jag hoppade upp ur sängen och bestämde mig för att fira det med min favoritfrukost. Det blev min hemmagjorda müsli 🙂
Ingredienser:
1 dl riven kokos
1-2 dl fiberhavregryn
1 äggvita
Kanel
1 äpple (eller 2)
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke, skär upp äpplet i bitar och lägg ner i bunken. Därefter tillsätter du äggvitan och blandar ihop allt. Lägg ut "smeten" på en plåt och skjuts in i ugnen. Jag hade ugnen på ca 200 grader och hade müslin inne i ca 15-20 minuter. Man får helt enkelt titta in då och då för att se att det ser bra ut. Tråkigt om det skulle brännas.
Müslin kan du ha till keso, kesella, yoghurt eller vad som passar. Själv hade jag keso och toppade müslin sedan med hallon och lite nötter.
Enjoy!