Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Frukost på Non Solo Bar på Rörstrandsgatan

Frukostdate på en onsdag

Morgonen började inte på bästa sätt tyvärr. Dålig planering av mig gjorde att jag missade mitt träningspass som jag såg väldigt mycket fram emot. Jag älskar crossfit och kör det två gånger i veckan, men denna vecka blev det bara en gång då. Hur märkligt det än kan låta började jag gråta på grund av det. Först för att jag missade passet och sedan blev jag ledsen på mig själv som hade planerat så dåligt. Det var ingen annans fel än mitt att jag inte kom iväg i tid.

Några tårar senare begav jag mig till Non Solo Bar på Rörstrandsgatan för en frukostdate med Marie. Allt ledsamt som fanns i min kropp försvann på en gång och vi hade en otroligt bra date. Frukosten var god, men jag borde tagit en chiapudding istället för smörgåsen då det var en konstig smörgås med apelsinmarmelad, ost och grillad paprika (nja, not my cup of tea). Frukostpaketet innehöll även en mango/mynta-smoothie, cappuccino och ett ägg. Jag åt såklart upp allt trots smörgåsen. Jag lämnar sällan kvar mat.

Cappuccino är alltid gott, men tror jag behöver en till kopp snart. Det får bli en redig kopp med bryggkaffe.
Bästa Marie. Hennes blogg hittar du här.

Under vår frukostträff bollade vi tankar och planerade inför 2018. Jag har sagt det förut, men det tåls att säga det igen. När man är egenföretagare och speciellt på det sätt som jag jobbar på är man väldigt ensam. DU har inga kollegor att prata med eller få energi ifrån. Därför är det så viktigt att träffa folk i samma sits och bara prata, bolla tankar och diskutera. Marie och jag funderade även på att det bästa vore att hyra ett kontor där vi sitter några stycken och jobbar.

Någon som vill hyra ut ett rum? Gärna runt Kungsholmen!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer