Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Frukost på Kaffeverket

Hej i vintervädret. I skrivande stund lyssnar jag på julmusik och tittar ut genom mitt juliga fönster ut på snön. Vetskapen att veta att jag kommer jobba hemifrån hela dagen är så mysig. Mina måndagar är helt underbara. Träning kl 07:30 och därefter hem och jobba. Fredagar är också en dag som jag gillar otroligt mycket, och i fredags var det en superduperbra dag.

Jag startade dagen med träning och när klockan slog 09:00 mötte jag upp Moa (läs hennes blogg på Womens Health här) vid St Eriksplan för att äta frukost på Kaffeverket. Jag ÄLSKAR frukostdejter!

Jag beställde deras Overnight Oats och en svart kaffe. Det var riktigt mumsigt det. Moa valde gröt med cashewnötssmör och en matcha-latte.
Här har vi bästa Moa med den mysigaste underställströjan. Jag älskar färgerna! Själv hade jag en mysig blå stickad tröja som jag köpte på rean i somras. Den var billigare än min tallrik med overnight oats, haha.

Här ovan ser ni min Overnight Oats som hade galet mycket topping. Jag vet knappt var det var, men det var päron, äppelmos tror jag, bipollen eller bovete crisp (svårt att avgöra när jag inte brukar äta det), kokoschips och något fint rivet på toppen. Bra koll va?

Frukostdejten varade i ca två timmar och vi diskuterade om många intressanta saker som bland annat bitcoins, Artificiell intelligens, affärsidéer, hopp och förtvivlan och varför ens ögon är små under morgonen, haha. Ni hör många intressanta ämnen.

Ni har förstått att det var en underbar fredagsförmiddag va? Det ger så mycket energi att träffa sina vänner och bolla tankar. Jag är oerhört tacksam att jag kan göra det under en förmiddag som i fredags.

Jag kan även tipsa er att gå till Kaffeverket och testa deras frukost och gå dit lite senare som runt nio. Då är det inte mycket folk alls, vilket är superskönt!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer