Charlotte Beijer

Fredagstacos på Taku Taku

Hur många äter tacos på fredagar? Under hela min uppväxt åt vi tacos varje fredag. Det bara var så och man frågade aldrig varför för det var tacos på fredagar och så var det. När jag flyttade hemifrån rubbades den traditionen, men när jag väl äter tacos smakar det alltid bäst på fredagar.

I fredags hade jag en tacosdate med min vän Sabine. Vi åt tacos på Taku Taku inne i butiken Paradiset vid Mariatorget. Inne på Paradiset har de en liten food court där man kan hitta lite allt möjligt.

Maten på Taku Taku är vegansk och det smakade himmelskt. Vi valde tre olika tacos som hade tre olika innehåll. En taco innehöll tofu, shitake, sesam och champijoner. En annan taco bestod av blomkål, kikärtor och cashewnötter och den tredje tacosen innehöll linser och chili. Tre olika tacos med bra smakkombinationer.

På tacosen kunde man välja att ha syltad lök och olika dressingar.

Beställde även sötpotatispommes.

På taku taku kan man beställa olika tacos och blanda hej vilt, men vi tog erbjudandet 3 tacos för 100 kr. Jag blev faktiskt väldigt mätt på det. De serverar även olika bowls, vilket jag ska testa nästa gång jag är där. Till Taku Taku kommer jag besöka fler gånger. Hur gott är det inte med vegetarisk eller vegansk mat? Underbart!

3 Responses

  1. Sara says:

    Vad gott det ser ut

  2. Linda says:

    Nomnom! Det vill jag prova 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.