Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Fredag och Pre Ski Training på en takterrass

Vilken härlig dag jag hade igår. Jag hann med så otroligt mycket även då jag fick vänta på bussen 15 min varje gång jag skulle hem mellan mina äventyr. Jag åkte sammanlagt hem 3 gånger igår och sista gången hem tog jag tvärbanan istället för bussen för att vara på den säkra sidan.

Dagen igår såg ut såhär:
07:00 Styrketräning och rygg, triceps och axlar stod på schemat (träningsvärk idag)!
08:00 Frukost på Scandic (fredagsfrukosten är viktigt)
09:30 PT- jobb
12:15 Lunchdate på Shahrzad (Bra vegomat även då jag inte vet vad jag åt då servitören inte visste vad det var i de olika rörorna. Han nämnde något om kyckling och jag frågade om det verkligen var det. Han svarade, hehe och blev nervös).
15:30 Träningsevent med Kari Traa & Stadium (yay)
19:00 Middag, naturgodis, film och somna i soffan (stackars M som fick se filmen själv då jag slocknade efter naturgodiset var slut).

Jag älskar sådana här dagar även då jag känner mig lite som en pingisboll. Hur som, jag tänkte i detta inlägg skriva om gårdagens träningsevent på Urban Delis takterrass med Kari Traa och Stadium.
Det började med att jag mötte upp Moa och vi promenerade tillsammans till Urban Deli. Väl uppe på takterrassen möttes jag av den här fina vyn över Stockholm. Jisses, vad jag älskar denna stad!

Självklart blev det först en bild i våra fina underställströjor innan det var dags för träning. Det är synd att det inte syns på bild hur vackert väder det var. Solen kom fram då och då, vilket gjorde hela upplevelsen så mycket bättre, såklart.

När alla tjejer var samlade var det dags för ett träningspass som Ida Ruder höll i. Jag gillade hennes sätt att prata, instruera och peppa. Hon bjöd på roliga parövningar och några av dem hade jag tidigare inte testat. Så kul med nya övningar!

Vilket gäng va? Ni kan ju bara tänka er vilket ös det var på det taket!
 Bildkälla: Malin Nylén

När träningspasset var klart var det dags för "After Ski" med tänd brasa, kanelbullar (!!!), belgiska våfflor, äppelmust, kaffe och smörrebröd. Det satt väldigt fint det, kan jag lova. Fortsätt att scrolla ner för att se mer.

Jag hade gärna ätit några kanelbullar, men då det snart var middagsdags fick jag bara kolla. Dock blev det en belgisk våffla med färska bär. Det satt fint det! Färska bär är min favorit och hade gärna tagit hela skålen, men man ska dela med sig 😉

Visst ser det gott ut? Tänk att bilder kan göra att det ser så gott ut. Önskar nästan att jag hade en våffla bredvid mig här i skrivande stund. Hade passat perfekt till kaffet. Jag kanske ska baka något...vore gott och perfekt ljus nu för att ta kort...oj, nu kom jag av mig här.

Tack Kari Traa, Stadium och Polhem PR för en härlig eftermiddag!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer