Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En grön middag - Bönbiffar

Igår blev jag bjuden på middag, en grön middag. Det bjöds på bönbiffar med pitabröd, sallad och keso. Det var verkligen jättegott, och dessa bönbiffar kommer jag garanterat testa att göra själv inom kort.

Biffarna såg nästan ut som american cookies, men smakade inte som det då. Lite andra ingredienser skulle jag säga. Om jag förstod rätt var det vita bönor, svarta bönor, 1 ägg, tomatpuré och typ maizena. Hur lätt som helst, och det bästa är att du själv kan egentligen välja vad du vill ha i dem (jag återkommer med det exakta receptet senare när jag har det).

Nästa gång ska jag testa att krydda med lite persilja, vitlök kanske, och sen ha i salsasås och kanske något annat än maizena. Alltid kul att testa på nya maträtter som man sedan kan ha i sin middagsbank 🙂

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer