Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

En frukost på det jag hade hemma

frukost_beijer_charlotte mugcake_charlotte_beijer_frukostImorse när jag vaknade kom jag på att jag hade glömt köpa frukost till morgonen. Typiskt! Jag som hade ställt in mig på en proteinsmoothie innan träningen.

Jaja, jag började rota i skafferiet och hittade fiberhavregryn, mandelflan och kokosflingor. Tog det och blandade i ett ägg och en halv banan med de ingredienserna. Blandade alla ingredienser, hällde upp i en skål, in i micron på 2 min. POFF, så hade jag en härlig mugcake.

Perfekt med kolhydrater innan ett PT-pass. Jag var nöjd, kroppen var nöjd och det gick ganska bra på passet.
Bra måndagsmorgon!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer