Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Första veckan med detox

Det här med detox känns väldigt bra faktiskt. EN hel vecka har gått och det har gått så mycket bättre än väntat!

Det kan absolut bero på att jag jobbar hela tiden och har fått järnbrist och brist på andra vitaminer i samma veva. När jag jobbar har jag inte tid att dricka kaffe och äta naturgodis. Järnbristen bidrar till att jag lagar näringsrika matlådor och middagar vilket i sin tur leder till att jag inte blir sugen på något sött. WIN WIN!  Så här noga som jag är nu med kosten har jag inte varit på länge.

Jag känner mig verkligen rik på energi, och jag hoppas att denna vecka fortsätter i samma anda.

Om du är sugen på en detox tycker jag absolut att du ska testa. Skönt att bara rensa kroppen lite, och man behöver ju inte köra hardcore och köra RAW och vegankost. Som jag tidigare sa, äter jag ungefär som innan, bara att jag dricker mycket mer vatten och undviker kaffe, alkohol och socker. Juste, det viktigaste, SÖMN! Glöm inte sömnen, nyckeln till det mesta!

beijer_brygga

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer