Charlotte Beijer

Påskharen kom tidigt i år, eller två dagar tidigare iaf. I år fick jag nog världens bästa påskägg, enligt mig. Ett ägg fyllt med dadelbollar i smakerna kardemumma och kanel, Questbar och naturella cashewnötter. Ni ser ju, vad mer kan man (jag) önska sig? Alla mina favoriter.

Det är helt galet hur det ser ut i de flesta matvarubutikerna just nu. Igår var jag inne på Daglivs vid Fridhemsplan, och det var kaos vid lösviktsgodiset. Hur mycket godis ska folk äta under påsk egentligen? Är det så gott? Ge bort ett mer personligt påskägg till dina nära och kära istället (om du ger påskägg). Se så glad jag blev över mitt ägg, och det innehöll inget godis alls. Eller det innehöll ju mitt typ av godis.

Med detta inlägg vill jag bara önska dig en glad påsk, och tänk en gång till innan du ger bort ett påskägg på lördag.

 

 

 

2 Responses

  1. Nellie says:

    Det är egentligt helt galet hur butikerna kapitaliserar på högtider och våra invanda mönster. Våga vägra godisfrosseriet!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.