Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Dagen i bilder

Hej på er, hoppas ni har haft en fin dag. Jag arbetade min sista dag (halvdag) på ett av mina jobb idag, och därefter har jag spenderat min eftermiddag på bästa sätt.

Började med en timme med Nermin, och vi gick igenom en massa olika övningar. Jag känner mig otroligt inspirerad av hans kunskap, och ska ta med så mycket jag kan. Utmaningen nu är att lära känna mina muskler, hur de arbetar och när. Inte lika lätt som det ser ut.

Efter timmen kom Sofie och mötte upp mig. Vi gick till Blueberry och köpte en galet god laxwrap och en juice till det.

Jag lurade sedan iväg henne till Kungsträdgården för att ta del av körsbärsblommorna innan vi satte oss för att äta. Om det inte finns på foto har det inte hänt. Här nedan är jag inne i en magisk fotostund.Ni ser ju, bilden blev superfin. Det är så fascinerande att se alla människor flockas kring Kungsan så här års. Ingen vill missa vårens höjdpunkt när körsbärsblommorna blommar. Lika snabbt som de blommar ut, försvinner dem. Därför gäller det att passa på.

Efter mellanmålet/middagen gick vi tillbaks till gymmet för Trigger point. En lugn och skön klass där man mjukar upp de mjuka vävnaderna i kroppen. Det är skönt, men det gör också ont. Vad ska man säga? Sköntont?

Hur som, kvällen fick sedan avslutas med en cross. Kroppen var riktigt trött, men jag gjorde mitt bästa. Det ska bli skönt med en vilodag imorgon. Dock kommer min hjärna få jobba i hundraåttio, och det kanske är bäst att sova nu. Nya utmaningar står på glänt, och jag är mer än redo!

   

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer