Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Bluesy at Rawstation

En ledig dag, och vad passade inte bättre med ett stopp på Rawstation? Menar ju det, jag behövde fylla på kroppen med god och bra näring i form av en Bluesy. Smoothien heter faktiskt så och innehåller blåbär, mynta, banan, hampa, dadlar och sesamfrön. Blåbär och mynta, en sådan bra kombo. Jag älskar ju mynta så det var givet att jag skulle gilla denna smoothie. Förra gången tog jag den grönaste smoothien ni kan tänka er, läs om det här.

Rawstation ligger nere vid Tantolunden, och det är ett måste att stanna där varje gång jag går Årstaviken. Jag tycker du också ska testa deras smoothies, rawbollar eller varför inte de goda vårrullarna? Så mycket gott!

 

För mer info om Rawstation kan ni följa dem på Facebook och Instagram.
Även That's up har skrivit om Rawstation här.

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer