Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Bildregn från lanseringspartyt för I AM READY

Bildregn från lanseringspartyt för I AM READY

 

I torsdagsmorse efter min klass begav jag mig till Altromondo Yoga, och nej, jag begav mig inte dit för att köra Yoga. Det var nämligen där som lanseringspartyt för I AM READY höll till. Jag steg in i lokalen vid 08:15 och möttes av värsta 80-tals-festen. Malin Nylén och Mårten Nylén hälsade alla välkomna och hänvisade oss till en låda med benvärmare, plastarmband och andra accessoarer ala 80-tal.

När vi alla var klara med våra outfits gick vi in i lokalen och där berättade Malin och Mårten om I AM READY och vad som kommer hända framöver med communityn. Spännande och jag tror det kommer bli hur bra som helst.

Därefter var det dags för träning och inte vilken träning som helst utan aerobic med 80-tals hits. Helt underbart! Passet hölls av bästa Maria Cajdert och jag tror ingen annan kunde gjort det lika bra som hon. Passet uppskattades av alla och gissa vad svettiga vi var efter trettio minuters dans. UNDERBART! Jag låter bilderna tala för sig själva för ni kommer förstå hur galet kul det var!

   Efter passet var det en obligatorisk gruppbild och porträttbilder som skulle tas innan det bjöds på en god frukost med yoghurt och avokadomackor från Kaffemakarn och juice från Juica. Det satt riktigt bra. Jag var galet hungrig och hade nog kunnat äta mer, hehe.

Ni ser, jag var svettig till tusen och hungrig såklart. Typiskt mig!

Innan vi gick från morgonens stohej fick vi med oss en riktigt generös goodiebag. Då jag nästan aldrig handlar smink och inte kan så mycket av det blev otroligt glad över goodiebagen som innehöll produkter från The Body Shop, Balance, Batiste, Oriflame, invisibobble, Yves Rochér, och Beautyblender.

Tack för en galet rolig torsdagsmorgon med en massa energi!!

 

Alla foton är tagna av: Josefin Stein

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer