Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Äppelpaj till frukost

frukost_beijer

 

Äppelpaj till frukost, inte helt fel va? Enkelt, snabbt och gott 🙂

Det kanske inte är så vanligt att man äter äppelpaj på morgonen, men jag är inte så vanlig därför började jag testa mig fram igår morse då jag ville ha en frukost innehållande äpplen. Jag tittade vad jag hade i skafferiet, och vips så hade jag denna äppelpaj.

Jag började med att blanda ner alla ingredienserna som jag hittade vilket var, lite havregryn, kokosflingor, mandelmjöl, pofiber, kanel, kardemumma, äggvita och en klick kokosolja. Blandade snabbt ihop ingredienserna och så hade jag en smuldeg. Enkelt!

När smuldegen var klar strödde jag över det på äppelskivorna som jag tidigare hade skivat upp och lagt i en form. Sedan skjuts in i ugnen!

Testa!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer