Shopping Cart

Bananpannkakor recept

Det här är det bästa som finns typ. Jag älskar bananpannkakor, och jag tror det beror på att jag sällan fick pannkakor som barn och därför tar jag ut det nu som vuxen. Däremot vet jag inte ens hur man gör riktiga pannkakor (!?) och därför blir det bananpannkakor. Snabbt, lätt och enkelt. Känns även som bananpannkakor ger lite mer näring va? 😉

Jag har börjat ha i lite vaniljproteinpulver då det ger en god smak samt att pannkakorna blir bättre när jag steker dem.

Jag använder mig ut av:
2 ägg
1 banan
1/1-1 dl proteinpulver
Kanel

Hur gör du dina bananpannkakor?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer