Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Morgonträning Workout Routine Cardio

Denna morgon åkte jag hemifrån kl 06:00 för att hålla klassen Workout Routine Cardio, som skulle starta 45 minuter senare. Gänget idag körde på riktigt bra trots tidig morgon och tuff cardio-träning.

Jag lägger upp mina klasser olika och idag jobbade jag med 4 olika block på 4 minuters intervaller. Tufft? Ja, det var ganska tufft, men deltagarna fixade det och mådde helt fint efteråt...typ.

Jag tänkte visa er några av övningarna från klassen imorse. Om du är lika morgonpigg och vill komma igång med träningen är det bara att höra av dig till mig på [email protected] Andra veckan i oktober startar Boot Camp nr 2, fem veckors period med 3 klasser i veckan. Tuff träning, och det ger resultat! Om du är osäker finns det även klippkort som man kan köpa och då kan man gå när som helst. Just do it!

 

Retar mig så oerhört mycket att det ser ut som jag släpper hälarna vid knäböjen. Där har ni en anledning varför man knäböjer i strumpor. Du får då kontakt med hela foten under rörelsen.
Jag knäböjer aldrig med skor förutom när jag ska visa övningar under klasser eller för er under mina videos.
BARA EN PARANTES.

Hoppas att ni gillar övningarna. Bestäm tidsintervall eller reps på hur många du ska göra och under hur lång tid. Lycka till och kör så det ryker!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer