Shopping Cart

Vårens coolaste lopp

Som ni redan vet älskar jag att träna i alla dess former…typ. Något jag inte kan är just att springa. Jag har inte hittat någon njutning i det. Däremot vet jag att många av er där ute älskar just att springa.

Vet ni vad? Just nu sitter jag på några startbevis till vårens coolaste lopp. Det första loppet går av stapeln här i Stockholm den 25 april, Urban Trail. Det verkar vara ett riktigt kul kvällslopp där man springer i Stockholm City. Banan är på 5 km och springs två gånger. Klicka här för att läsa mer om loppet.

Sedan kommer ett tufft och jobbigt lopp nere i Malmö den 4 maj, Toughest. Det är en hinderbana på 8 km med över 20 hinder, och är en av Nordens mest utmanade hinderbanor.Om ni gillar utmaningar är detta ett lopp för dig. Läs mer här.

Kom igen! Hör av er till mig om ni vill ha en riktig utmaning!

toughest

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer