Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Träning och smoothies

I dag på lunchen mötte jag upp en vän från klassen. Vi skulle köra lunchträning på SATS Stureplan. Det var perfekt träning - 30 min ABSolution och 30 min Spinning...trodde vi ja!

satsstureplan

Vi körde först ABSolution som är sjukt jobbigt. Det är helt galet vad bra det är också. Bara en massa olika magövningar i intervaller. När passet var slut gick vi svettiga ner för att köra spinning resterande 30 min. Väl sittandes på våra cyklar presenterar instruktören sig och att det var spinning 55 min. Min vän och jag tittade på varandra i ren skräck. Vad hade vi gett oss in på? Ja, det var ju bara att köra på vilket vi gjorde.

När klassen var slut var vi båda helt dyblöta. Hår som kläder. En riktig bra lunchträning med andra ord, och en superduper instruktör. Vilket ös!!

När jag kom hem blev det en god smoothie och några dadelbollar 😉 nomnom!

smoothieEn smoothie på hallon, ingefära, kiwi, lime, mynta och banan. Så gott!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer