Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Top model event

20130426-223150.jpg

Nu ikväll har Evelyn och jag varit på Münchenbryggeriet för Top Model eventet. Det var verkligen jättebra uppstyrt med god mat, bra utställare och underhållning. Vi var med och tävlade hos olika utställare och vi vann faktiskt Maybelline produkter. Superbra för min del då jag tycker det är mindre kul att shoppa make-up. Nu behöver jag inte tänka på det på ett tag 😉

Det kryllade av festglada och uppstyrda människor i lokalen, och tro det eller ej så fanns det även en del killar på plats. Under kvällen träffade vi på några från klassen också, vilket var jättekul.

Med andra ord, en lagom fredag då jag ska upp tidigt imorgon för att jobba.

Det här med att vila...

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer