Shopping Cart

Tips på järnrik mat?

Hello!

Kom hem från ett härligt danspass för ett tag sen. Som ni redan vet älskar jag att dansa omkring, men vet ni vad jag gillar mer? Det jag gillar med att gå på dansklasserna är att jag fått så många nya och roliga vänner. Under klasserna får jag dansa och känna glädjen i det och i musiken samtidigt som härliga människor är omkring en.
U N D E R B A R T!

Hur som helst, tisdagen har inte bara bestått av dans. Nej, jag var hos läkaren idag. Det var dags att diskutera de senaste provresultaten på mina blodvärden. Alla värden hade gått upp, men inte lika mycket som man hoppats. Jag antar att jag varit lite slarvig med mina järntabletter.

Läkaren sa att jag måste äta mer kött och inälvor. Tyvärr är inte jag så förtjust i kött. Jag kan absolut äta det, men inget jag lagar själv. Läkaren och jag kom överens om blodpudding. Min middag ikväll fick därmed bestå av blodpudding, vitkål med pumpakärnor och apelsinjuice.

20121120-203004.jpg

20121120-202912.jpg

Fast jag vill ju inte äta blodpudding i all evighet. Jag behöver er hjälp. Finns det någon som har tips på järnrik mat?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer