Shopping Cart

Sista dagen på teoridelen

Hej Hopp!

Sju hela dagar har gått. Ja de har gått så fort, eller det känns som det nu. I helgen var det tufft på teoridelen, men hey, we made it! Igår var det sista dagen i skolbänken, och energin var på topp! Vi höll på med träningslära, vilket jag tyckte var roligast på hela teoridelen! Vi hade även ett kort Yogapass igår, och jisses vad S T E L jag blivit. Måste måste måste börja strecha mer och som jag sa tidigare så är det nog dags att börja på Yoga!

Under dessa sju dagar har jag fått nya vänner som jag förhoppningsvis kommer hålla kontakten med även då vi kommer gå olika vägar inom träning. De flesta i min klass var där för att utbilda sig till PT. Perfekt tycker jag. Förstå hur många PTs jag kommer känna som kan hjälpa mig när jag väl behöver det 😀

Om jag ska vara helt ärlig känns det tråkigt att det är slut. De som läser till PT går vidare och kör igen på måndag. Jag som ska bli gruppinstruktör får vänta till augusti. Jag vill också köra vidare på måndag. Jag verkligen älskar träning och hälsa och det känns så jag! Plus att man träffar så många människor med samma intresse. Människor som inte tycker det är konstigt att man tränar nästan varje dag, eftersom att det är en livsstil och I N T E ett M Å S T E!

Nu längtar jag till augusti! Men innan det ska jag först gå klart sista delkursen i skolan! Hepp Hepp!

2 comments

  1. Grattis ! nu vet jag vem jag ringer när det gäller träning:)

  2. Tack, det vet du Robert! Kan mycket om skador inom fotboll! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer