Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Shape

I morse satt jag bara hemma och slappade i soffan. Ni vet som man brukar göra på söndagsmornar. Jag hade ställt in mig på att inte träna...MEEEEEN så blev det inte.

Jag hörde av mig till Cara för att se om hon skulle köra Shape i Telefonplan. Självklart skulle hon det och jag kunde inte sitta kvar i soffan när jag hörde det. Det resulterade till att jag sprang till Hornstull och hann med tunnelbanan till Telefonplan - just in time!

Det var ett riktigt skönt och jobbigt Shape-pass. Ni som inte vet vad Shape är så är det en klass på 55 min där man utför funktionell styrketräning med olika redskap. Under passets gång går man igenom de olika muskelgrupperna med olika övningar. Börjar med en kort uppvärmning för att sedan köra igång med ben. Vi körde en massa utfall på olika sätt med hantlar och stepbräda. Sedan gick vi vidare med överkropp och armar och det sista vi gjorde innan strechen var mage/rygg.

Det är så skönt att ha vänner som gillar träning. Det hjälper en själv att ta sig till gymmet när man inte alltid orkar. Exempelvis som idag! Och nu mår jag som en prinsessa!

nerds

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer