Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

SATS Nordic Convention

Igår skrev jag att jag skulle skriva ett till inlägg senare på kvällen, men jag somnade. Det var faktiskt riktigt skönt att somna tidigt för att vakna tidigt 🙂 En tråkig sak som jag däremot upptäckte imorse var att kaffet var slut, buhu!
Mitt morgonkaffe! 🙁

Jaja, ikväll åker Amanda och jag till Göteborg för att delta på SATS Nordic Convention som är imorgon. Det ska bli superkul. Självklart kommer vi stå i Reztarts monter. Amanda kommer även stå och hoppa i ett par kangoos.
Kolla på bilden längre ned när jag var på Amandas klass och hoppade loss på klassen, Kangoo jumps.

workoutare_reztartAmanda och jag på Workout Åre i maj

jumpKangoo jump - en superkul klass. Klicka här om ni vill läsa mer om hur det var att hoppa på Amandas klass.

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer