Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Recept Nachos

nacho_homemadeguacomole_nachos_homeadeFör cirka ett år sedan när Sara bodde hos mig testade jag på att göra nachos/tacoskal. Igår bjöd Sara hem mig till sig för Gladiatorkväll med hemmagjord nachos och guacomole. SÅ mysigt!

Det är lite otippat att vi laddar inför Gladiatorerna, men vi tycker det är så himla bra. Vi sitter i soffan och skriker och hejar. Igår var det nog det bästa avsnittet på väldigt länge. Grymma deltagare som låg jämnt under hela tävlingen, och hinderbanan ska vi inte tala om. Där skrek vi en hel del!

Men juste, om du vill testa på att göra egna nachos, fortsätt läs.

Ingredienser:
2 dl majsmjöl
1 1/2 dl vatten
Örtsalt/salt att toppa med

Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda majsmjöl med vatten och häll sedan ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Försök att få det till en tunt lager. Därefter häller du salt eller örtsalt beroende på hur du vill att chipsen ska smaka.
Sedan är det bara skjuts in i ugnen. Ta ut plåten efter 10 minuter och skär ut trianglar med en kniv och ställ in plåten igen. Låt chipsen gräddas i ca 15 -20 minuter, men ta ut plåten då och då för att vända på chipsen så att de blir jämnt tillagda.

 

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer