Shopping Cart

Raw Food del I

Träningsvärk? Om jag har! Jag undrar hur många squats jag gjorde igår egentligen? Många! Det har jag iaf förstått.

Att jag har träningsvärk var inte riktigt det jag var ute efter att skriva om, men ni fick det på köpet.

Det jag tänkte skriva om är Raw Food. En fascinerande diet och livsstil som jag blivit såld på. Det lilla jag hört om det låter det fantastiskt, men ska givetvis läsa på mer om det.

Jag har tänkt att byta ut vissa mål i veckan till Raw Food, och se hur det känns för mig. Skippa kaffet och ta en morgondrink kommer garanterat funka vissa dagar, och samma sak med lunch och middag. Att köra Raw Food alla mål varje dag kommer ta upp en del tid för mig. Tid som jag inte ännu riktigt prioriterar då jag inte känner för att ändra min livsstil pga en diet just nu. Jag är liksom inte riktigt där ännu 😉

rawfood

Men ärligt, hur svårt kan det vara när man får äta en massa gott och nyttigt? 🙂 Säkert hur svårt som helst…vi får helt enkelt se. Jag återkomma med ett inlägg senare vad det innebär med just Raw Food.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer