Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Proteinpulver och bananplätt


proteinpulver

Tog en sväng förbi Gymgrossisten idag och köpte nytt proteinpulver. Efter det tog slut i februari har jag inte köpt något nytt, men har saknat att ta något efter träningen. Kommer bli perfekt att ta efter vår PT-timme imorgon! Då jag tränar långt bort från var jag bor kommer jag inte äta lunch direkt efter, och då passar proteinpulver perfekt.

bananplätt

 

När jag kom hem senare idag gjorde jag iordning en bananplätt med keso och hallon. Åh, så himla gott! Min nya favorit! Det är så enkelt att göra. Mosa en banan och knäck ner ett ägg och vispa. Så lätt! Jag brukar självklart ha i kanel och kokos med. Sedan är det bara att steka. Vips så är det klart!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer