Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Powerwalk

I går innan jag gick och lade mig hade jag bestämt mig för någon slags träning på torsdagsmorgonen, eftersom att det inte skulle finnas någon tid för träning nu ikväll. Frågan var om jag skulle köra Bodypump 06:45 eller ta en skön powerwalk runt vattnet redan vid 06.00?

Det fick bli en skön powerwalk. Det kändes rätt med frisk luft när vädret var så himla fint på morgonen. Självklart hade det såklart lite med tiden att göra också. Om jag hade kört ett Bodypump pass skulle det blivit lite stressigt samt en massa packning att bära på under hela dagen och kvällen. Att ta powerwalks på morgonen är så skönt. Det är lugnt ute och jag kan rensa alla tankar och lyssna på bra musik.

Joggingpartner sökes

Något som jag verkligen vill börja med är att jogga. Det ser så skönt ut när man möter folk som springer, de ser så fria ut. Dock är jag verkligen ingen joggare, men funderar på att lägga de negativa tankarna om jogging och bara köra. Jag får väl helt enkelt ta lite i taget, man kan ju inte vara bäst på en gång. Det ultimata vore om jag skulle ha en joggingpartner som kunde pusha mig, för det är just det jag behöver. Någon som verkligen tvingar mig att jogga! Än så länge får jag pusha mig själv, och försöka att inte fuska! Det handlar bara om inställning. Jag ska ha rätt inställning! Det är bara så svårt.

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer