Shopping Cart

Plugg? Beatz? Plugg?

Igår fick jag äntligen besöka gymmet. Jag har inte tränat någonting under veckan, och min kropp har skrikigt efter att få röra på sig och få utsöndra endorfiner. I går hade jag bokat in två pass efter varandra, först Sh’Bam för jag ville få ny inspiration till den nya releasen och sedan Bodybalance för att det är så himla skönt.

Tyvärr blev det inte någon ShBam utan de blev Zumba istället. Jag kände i magen att en liten bit av stressen börja komma då det jag hade planerat inte blev som tänkt. Lika snabbt som stressen kom så försvann den. Jag fick helt enkelt tänka om, och njuta av Zumban istället. Det gjorde jag och jag fann glädjen.

Efter mina två pass mådde jag så bra. Jag åkte hem och började öva på koreografier. Kvällen fick sedan spenderas med mina fina tjejer 🙂

Idag ska jag försöka plugga och öva fler koreografier. Egentligen vill jag gå på Beatz, men vet att om jag går kommer jag sedan inte orka plugga och allt annat som måste ordnas just nu. Ibland måste man prioritera mindre roliga saker.

Men åh vad jag vill dansa med mina vänner till grymma instruktörer och inspiratörer!

Bild från förra Beatz

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer