Shopping Cart

Perfect Friday

I går somnade jag när jag kom hem från jobbet vid 17-18 tiden. Vaknade igen vid 20 och somnade vid 21 för att sedan vakna 05:49, en hel minut innan klockan skulle ringa. Underbart eller vad? Antagligen behövde jag ta igen en del sömn från veckan.

Hur som helst vaknade jag upp helt utvilad och laddad inför dagen. Började med ett Bodybalance-pass vid 07:00.

Inte många deltagare på passet vilket var skönt då vi kunde ha två mattor var, LYX :)Den nya releasen var så bra, och jag längtar redan till nästa pass! Tyvärr kunde jag inte köra fullt ut då jag typ har en sträckning i mina hamstrings. Segt, men det går nog över snart!

bodybalance

Ja, eftersom att dagen började bra så kan ni gissa att resten av dagen har varit helt perfekt! När jag kom till kontoret fick jag presenter i form av träningskläder från Röhnisch. T A C K! Nya, snygga träningskläder sitter aldrig fel!

Vad hände mer? Ett besök på nya gymmet vid Stureplan, No18. Otroligt coolt gym och omklädningsrummen var helt fantastiska! Ni tjejer kommer älska det!

Resten av jobbdagen bestod av skratt, lunch på Urban deli, jobb och självklart lite mellanmål 😉 Jag verkligen gillar hur mina vardagar ser ut just nu! Det är aldrig tråkigt! 🙂

Nu ska jag fixa till mig lite inför våffelkvällen med tjejerna. Ni har väl inte missat att det är våffeldagen på måndag?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyrigt © Charlotte Beijer