Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Ont i kroppen

Ont i kroppen. Herregud, säger jag bara. Jag har världens träningsvärk. Det är helt sjukt att jag har träningsvärk i hela kroppen. Vad jag än gör så gör det ont och t.o.m på natten när jag vänder mig om känner jag träningsvärken.

Kan det bero på Box-passet jag testade på för första gången i tisdags månntro? Jag tror nästan det, men jag trodde inte att jag skulle få en sådan träningsvärk.

Hur som helst, fick jag en ny träningsupplevelse. Det var riktigt kul och J O B B I G T. Jag tror jag kommer testa det fler gånger om jag har någon att gå med. Under passet är man i par och utför olika övningar, och då är det skönt att gå med någon man känner som har samma styrka som en själv. Jag hade med mig min vapendragare Johanna som är stark som bara den!
Det enda minuset var att handskarna man använde var inte de mysigaste så jag förstår verkligen varför en del hade med sig egna handskar.

box

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer