Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Myror i brallan

I en veckas tid nu har jag varit sjuk. Det är en sådan där jobbig sjukdom. Ja, alltså jag tror att jag är frisk och orkar med saker, men sedan inser jag att jag inte gör det. Att gå upp för en backe kan liksom bli jobbigt. Att sitta framför en dator kan nästan vara ännu jobbigare.

En bland de tråkigaste grejerna är att jag inte får träna. Jag har inte tränat sedan i fredagsmorse. Jag får myror i brallan. Kroppen skriker efter en sak och hjärnan efter en annan och hjärtat ska vi inte prata om vad den vill!

Haha, en del förstår nog min frustration. Att bara ligga och vila är så svårt!! Dock är det nog bra för mig!

För att säga någonting positivt i detta inlägg så är jag lyckligt lottad över att ha så fina vänner omkring mig! TACK!

shbamklass

 

Efter påsk är jag på banan igen, yeah!!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer