Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Massage och en lördag

God morgon,

Det är på helgerna jag hinner uppdatera här inne. Har alltid lite sovmorgon då innan jobbet, vilket är välbehövligt. Igår somnade jag vid 22, hur sjukt är inte det? Dock väldigt skönt.

Kan tänka mig att massagen som jag gick på igår efter jobbet bidrog till tröttheten. Min bästa vän, Sara, utbildar sig just nu till massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut, och igår hade hon praktik. Självklart ställde jag upp som kund, och det kommer bli fler gånger kan jag lova. Otroligt skönt! Kul att Sara också har blivit en nörd inom anatomi. Ännu mer kul att diskutera 😉

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och springa iväg till jobbet. Ha en underbar lördag!

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer