Charlotte Beijer

God morgon,

Det är på helgerna jag hinner uppdatera här inne. Har alltid lite sovmorgon då innan jobbet, vilket är välbehövligt. Igår somnade jag vid 22, hur sjukt är inte det? Dock väldigt skönt.

Kan tänka mig att massagen som jag gick på igår efter jobbet bidrog till tröttheten. Min bästa vän, Sara, utbildar sig just nu till massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut, och igår hade hon praktik. Självklart ställde jag upp som kund, och det kommer bli fler gånger kan jag lova. Otroligt skönt! Kul att Sara också har blivit en nörd inom anatomi. Ännu mer kul att diskutera 😉

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och springa iväg till jobbet. Ha en underbar lördag!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.