Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Klasser och träning

Så, en ny vecka står snart på glänt och jag är superglad över veckans fler klasser jag kommer få ha. Redan på måndag kickar jag igång veckan med Energy kl 17:30 på Sats Bromma. Sats Bromma ligger vid Alviks torg, och är ett superhärligt gym.
På tisdag kör jag mina tisdagsklasser på Hötorget. Klockan 16:30 börjar ABSolution, och direkt efter, klockan 17:00 startar Energyn.
Om du gillar att träna hårt på lunchen tycker jag att du kommer på mitt Crosstraining-pass 11:30 på Sats Bromma. Ett 45 minuters pass med olika styrkeövningar som får en att känna sig starkare och absolut svettigare.

Så vad säger ni, träna i veckan?

Måndag: Energy kl 17:30 Sats Bromma

Tisdag: ABSolution kl 16:30 Sats Hötorget
Tisdag: Energy kl 17:00 Sats Hötorget

Torsdag: Crosstraining kl 11:30 Sats Bromma

Annars befinner jag mig på Sats Bromma varje dag, om du vill ha hjälp med din träning. Du kan även maila vid frågor kring träning på [email protected]

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer