Hemsidan genomgår just nu en ombyggnation, vilket betyder att allt kanske inte fungerar som det ska.

Ingen hjältinna idag

IMG_6964.PNGEkat här inne idag vilket beror på att jag varit ganska sliten. Helt ärligt, jag har haft den värsta natten i hela mitt liv. Från 23:30 till 06:30 har jag sprungit fram och tillbaks mellan sovrum och badrum och haft huvudet nere i en hink. Jag måste ätit något konstigt igår för maginfluensa kanske det inte är då jag inte haft någon feber (thank god).
En bra början för att starta en detox, eller? Jag som bara vill äta glass just nu...

Så, ja, idag har jag legat i soffan och även orkat med tvättstugan. Vill ha allt rent efter en natt som denna. Usch, så trist när sånt här händer. Blev ingen PT-timme idag och inga klasser, buhuu! Har även vickat bort min Energy imorgon. Så nästa klass blir på torsdag och det kanske är lika bra.

Ville bara skriva några rader och säga hej!

 

Meny
Blogg
Social Media
Copyrigt ©2021 - Charlotte Beijer